Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ


Κανένας μας να μή δεχτεί να πληρώνει νοίκι για το ίδιο του το σπίτι στους δανειστές τοκογλύφους. Πληρώνοντας το Χαράτσι ανοίγουμε την όρεξη στην Τρόικα για διεκδικήσεις της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.
Ακόμη κι αν πληρώθηκε η πρώτη δόση, είναι πολύ σημαντικό να  σταματήσουμε να πληρώνουμε ακόμη και τώρα, γιατί αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να μας τα πάρουν όλα.

Μετά την απόφαση δεκάδων Δήμων της Χώρας να προστατέψουν τους Δημότες τους που αρνούνται να πληρώσουν το εκβιαστικό και παράνομο χαράτσι, το κίνημα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ βρίσκει συμπαραστάτες. Η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΣΕΔΕ), που εκπροσωπεί 6.500 μικρούς και μεσαίους εργολάβους που δραστηριοποιούνται σε όλη τη χώρα, με ομόφωνο ψήφισμα της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψής της, αποφάσισε να μην αναλαμβάνει το έργο διακοπής των ηλεκτροδοτήσεων, λόγω άρνησης πληρωμής του έκτακτου ειδικού τέλους. Είναι ακόμη μία σημαντική νίκη! Και συνεχίζουμε!
  Οργανώνουμε την άρνηση πληρωμής ερχόμενοι σε επαφή με τους γείτονές μας φτιάχνουμε τοπικές επιτροπές ή υποστηρίζουμε τις υπάρχουσες και αποφασίζουμε μαζί να αντισταθούμε και να αποτρέψουμε τη διακοπή του ρεύματος!  Ακόμα και αν διακοπεί θα επανασυνδέσουμε το ρεύμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας στερήσει ένα κοινωνικό αγαθό που είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση μας!
Συναντιόμαστε όλοι μαζί στην Ανοιχτή  Συνέλευση  της Κίνησης που γίνεται κάθε Δευτέρα στις 8μμ  στον κοινωνικό  χώρο «Σήματα Καπνού» (Βότση 10, πίσω από το Εσπέρια) για να  συντονίσουμε τις κινήσεις μας.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας –
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου