Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Όχι σε όλα τα χαράτσια. Δεν γινόμαστε ραγιάδες στην Μέρκελ


Αφού η προηγούμενη κυβέρνηση των Τραπεζιτών (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) απέτυχε μετά από αγώνες ενός μεγάλου κομματιού του κόσμου να εισπράξει το κατάπτυστο χαράτσι, η νέα κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) θέτει σε εφαρμογή μια ακόμη πιο ληστρική και μαφιόζικη μέθοδο κατά παράβαση και του τελευταίου ίχνους νομιμότητας.
Μέρος των χρημάτων που πληρώναμε για την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώναμε κατευθύνθηκε στις εφορίες. Από την πλευρά τους οι εφοριακοί δηλώνουν ότι δεν έχουν εντολή για την είσπραξη των αντίστοιχων ποσών Επομένως κάπου αλλού κατέληξαν αυτά τα χρήματα. Προφανώς στους δανειστές.
Εξαιτίας αυτής της κατάστασης κανείς δεν γνωρίζει τι πληρώνει.
Με την μεταφορά μέρους του χαρατσιού στις ΔΟΥ, οι καταναλωτές φαίνεται να μην έχουν πληρώσει το ρεύμα. Έτσι, ξεκίνησε από την επομένη των εκλογών το μαζικό κόψιμο ρεύματος σε καταναλωτές οδηγώντας το φτωχό κόσμο σε απόγνωση και την ΔΕΗ λίγο πριν την οικονομική κατάρρευση, ώστε να πουληθεί τζάμπα
Παράλληλα αρχίζει η αποστολή των νέων λογαριασμών της ΔΕΗ (για το 2012) σε πέντε δόσεις, ενώ ετοιμάζονται και οι κατσχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο.
Καλούμε τους πολίτες να προχωρήσουν στην επανασυγκρότηση (όπου υπήρχαν) ή συγκρότηση τοπικών επιτροπών σε κάθε γειτονιά και πολυκατοικία.
Προχωράμε, όσοι θέλουν, σε ασφαλιστικά μέτρα σαν μέσο πίεσης για την μη διακοπή του ρεύματος με βάση και την σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
·         Να πληρώσουν οι πλούσιοι. (Ο γνωστός κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας Μυτιληναίος με 1100 ακίνητα δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ). Να πληρώσουν τα λαμόγια από τις ιδιωτικές εταιρείες ΕΛΛΑΣ POWER και ENERGA που έβγαλαν τα χρήματα στην Ελβετία
·         Να αφαιρεθεί το χαράτσι από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τους φτωχούς, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους μικροεπαγγελματίες και τους μικρομεσαίους αγρότες.
·         Να σταματήσουν όλες οι νέες αυξήσεις της ΔΕΗ
·         Να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ. Ανήκει στο λαό γιατί εξυπηρετεί κοινωνικές ανάγκες

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ
·         Την άμεση μείωση του ΦΠΑ στον χαμηλό συντελεστή σε όλα τα βασικά είδη κατανάλωσης
·         Να μην πληρώσουν επιπλέον φόρους τα νοικοκυριά με εισόδημα κάτω των 20.000 πέρα από αυτούς που πλήρωσαν για τα εισοδήματα του 2010.

                                            Κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα και νερό
Κανένας άνθρωπος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
Κανένας νέος χωρίς εκπαίδευση

                  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Έλα και εσύ! Μη μένεις στο σκοτάδι!
Μαζευόμαστε κάθε Δευτέρα στις 8μμ στα «Σήματα Καπνού»
(Βότση 10, πίσω από το Εσπέρια)

           ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
τηλ. επικοινωνίας 6940848183 – 6978490243 – 6937425768 – 6948572579
 6980530683 – 6936997179 – 6984293521 - 6936857225

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου